Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

XXL fülbevalók

2015.09.30 10:39

Idén ősszel bizony eljött az óriási fülbevalók ideje. Jellemzően érdemes az ősz színeiben beszerezni mind a kiegészítőket, mind az ékszereket. A tanács, hogy ne egyszerűen egy nagy fülbevaló párt vásároljunk, hanem egy IGAZÁN nagyot!

XXL fülbevalók

Idén ősszel bizony eljött az óriási fülbevalók ideje. Jellemzően érdemes az ősz színeiben beszerezni mind a kiegészítőket, mind az ékszereket. A tanács, hogy ne egyszerűen egy nagy fülbevaló párt vásároljunk, hanem egy IGAZÁN nagyot!

 

Elmondható, hogy egy igazi „must have” lett a Statement fülbevaló, hiszen akik az igazán nagy ékszereket kedvelik, azok a méretes fülbevalókat sem utasítják vissza. Ezek a darabok változatos dizájnnal és formákban kaphatóak. Érdemes tudni, hogy ami nem elég feltűnő, az nem is számít igazi nagy ékszernek.


 

Nagy fülbevalók aranyból

Habár más anyagok (bőr, műanyag, stb.) felhasználásával is készülnek óriási fülbevalók, de az igazán közkedvelt még mindig az arany. A csillogó arany szépen kiemeli a legtöbb bőr és hajszínt, ezért továbbra is nagyon népszerű az aranyból készült ékszer. Kaphatóak single, tehát egydarabos fülbevalók is. Némelyik fülbevaló annyira vad és extravagáns, hogy elég egy darabot is viselni belőle. Ilyenkor a másik fülben érdemes egy kisebb darabot hordani, vagy egész egyszerűen csak a levegőt „érvényesülni”. Különösen szép hatást kelt, ha csak egyik fülünkbe teszünk XXL fülbevalót. Mivel pedig aranyból készült, így egészen biztos, hogy vonzza a tekinteteket.



A frizurák

Aki nagyobb méretű fülbevalót szeretne viselni, annak fontos tudni, hogy megfelelő frizurát válasszunk hozzá. A hosszabb hajúaknak ez néha nehezebb, hiszen az ékszer sokszor elveszik a hajzuhatagban. Ezeknek az ékszereknek és maga a hatás érvényesüléséhez szükség van a helyre, hogy az ékszer láthatóvá, figyelemre méltóvá váljon. Szóval a hosszabb hajnál egy konty, vagy copf a megoldás. Még akár egy féloldalasan megcsinált copffal is szépen érvényesülni tudjuk hagyni az ékszert. Természetesen ez a trend a rövidebb hajú hölgyeknek ideális. A Pixie-Cut frizura viseletével különösen grandiózusnak fog tűnni a fülbevaló. Egydarabos fülbevaló esetén pedig az aszimmetrikus hatás is nagyon egyedi megjelenést kölcsönöz nekünk.

 

 

 

 

Az AranyDiszkont karika fülbevaló ajánlata kicsitől az XXL-ig: 

 

  LINK:   aranydiszkont.hu/karika_fulbevalok