Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

7+1 újrahasznosított ékszer

2017.08.11 09:52

Igyekszem a kacatgyűjtés minimálisra szorítani az életemben, de tagadhatatlanul vannak gyengéim.

Például az egyedi ékszerek biztosan azok és bár eddig ritkán foglalkoztam vele, megnéztem két kedvenc oldalamon, hogy mi a helyzet ma újrahasznosítás terén és nagyon szépeket találtam.

Az újrahasznosított nemesfémből készült ékszerek előállítása sokkal kevésbé terheli a környezetet és lássuk be, hogy gyakorlatilag nem lehet észrevenni, de találtam üveget, papírt, sőt, még hajcsatot is.

Az újrahasznosításnak rengeteg formája lehet, ez benne az igazlmas, nekem ebből a gyűjtésből például az egyik kedvencem ez a szerintem gyógyszertári üvegcse aljából készült gyűrű. Meglepő és mégis elegáns, nagyon érdekes hatás és szerintem nem gagyi:

A legkedvesebb spanyol „ékszermárkám” a Joid’Art. Mindig meglepő, valahol mindig kerek, vagy éppen lyukas, szóval nem kiszámítható. Az ő formáikat idézi nekem ez az újrahasznosított ezüstből készült szabálytalan gyűrű:

Kathleen Plate  Atlantában készíti ezeket a csodálatos ékszereket újrahasznosított üvegből.

Egyik fő állandó megbízója, a Coca-cola, a cég palackjait is újrahasznosítja:

Az aktuális szívem csücske ebben az összeállításban egészen biztosan ez a „OUI” feliratú kis gyűrű. A kérdésben a válasz.

 

Ismert újrahasznosítási technika új köntösben. Ugye mindenki tud újságpapírból gyöngyöket sodorni? Ez most egy kis csavarral medál:

Kicsit technokrata, kicsit férfias, de nagyon karakteres ez a cipzárból készült medáli is:

 


Egészen vicces ötlet ez a kávékapszulákból (szerintem a világ egyik legfeleslegesebb tárgya) készült aranyos kompozíció is:

Arcpirítóan egyszerű ötlet: nyaklánc hullámcsattokból. Zseni:

 

Forrás: http://okoanyu.blog.hu/2012/06/15/7_1_ujrahasznositott_ekszer

Kép forrás: http://farm5.staticflickr.com/4147/4839620812_0fe89c1cf2_z.jpg