Ha most rendelsz, a csomag várható kiszállítása: 2024. március 4. • Szállítási díj: 990 Ft (Utánvét esetén: + 500 Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany karikagyűrű modellek

Az igazi méretkombinációkkal rendelkező modelljeinket külön válogattuk. Vegyesen mutatjuk be Nektek, kilenc és tizennégy karátos kivitelben. Nagyon sikeres ez a kollekciónk, és nagyon nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy az általában egymáshoz passzoló méretekből (női - férfi) megfelelő, közel állandó darabszámot tudjunk biztosítani. A modellek kiválasztását és sikerét vevőink biztosították. A sima, klasszikus modell úgy tűnik kortalan, ezért is választottunk a készletünkből ÖT! karikagyűrű párt.
Örülünk, hogy egyre megfontoltabbak vagytok, és hagytok időt magatoknak a számotokra legmegfelelőbb karikagyűrűk kiválasztására. Ha biztosítjátok nekünk az időt az egyéni kívánságaitok teljesítésére, akkor mi vállaljuk azokat. A leggyakoribb kérés, hogy  gyűrűpárból a nőiben (de akár a férfiben is) nincs kő - mert a gyártó „így álmodta meg” - ezért vállaljuk, hogy kívánságotok szerinti méretben és színben foglaltatunk bele követ. Jó vásárlást!Az aranydiszkont.hu webáruház elkötelezett a karikagyűrűk beszerzésére és forgalmazására. Mivel vegyes aranyékszerek forgalmazásával foglalkozunk, nagyon fontos, hogy nálunk találjatok meg minden kategóriát, amit évszakokhoz, eseményekhez, családi ünnepekhez, vagy csak úgy magatoknak, ha vásárolnátok. A karikagyűrű vásárlás és a hozzá kapcsolódó sorsfordító esemény, kiérdemelte a páratlan, a nem mindennapi, és a kivételes jelzőket.
Igazi (VIP), személyes kiszolgálást tudunk biztosítani, a szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll. Időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és  +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében. Az időpont egyeztetés azt is biztosítja, hogy amennyi időt kértek, akkor CSAK Veled/Veletek foglalkozunk. Ezt a lehetőséget nagyon sokan szeretik és igénylik, hiszen ez más üzletekben nem kivitelezhető!
A webáruházunk erőssége (a szóbeli egyeztetés igénye, a speciális csomagolás, a választható, ingyenes ajándékok) és az AZONNAL elérhető karikagyűrűk sokasága, aminek a lehetőségével nagyon sokan éltetek az elmúlt években, és most is az online rendelésekben. Nagyon szívesen teljesítünk egyedi megrendeléseket is (akár brill kővel tudjuk „egyedivé” tenni, elfogadható plusz költséggel, némi átfutási idővel, de megszervezhető. Várunk benneteket! AranyDiszkont Webáruház Csapata