Teljes Kínálatunk Akciós + "NOVEMBER" Kód Extra 10% Kedvezménnyel! • Várható kiszállítás: 2023.12.01. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany karikagyűrű kiárusítás

Webáruházunkban most az azonnal elérhető 14 karátos karikagyűrűk darabszáma átlagon felüli. Jelenleg 20% kedvezményt adunk minden 14 karátos arany karikagyűrűnkre, és 9 karátos arany karikagyűrűinkből néhány típusra. Lehet, hogy még ezzel segíteni is tudunk nektek, és méretben, színben, kialakításban találtok kedvetekre valót választékunkból.
Gyönyörű modelljeink vannak szinte minden méretben.Nem mindennapi lehetőséget kínálunk Nektek azzal, hogy kifutó modelljeinket tartósan elérhetővé tesszük számotokra. Jó szívvel kínáljuk ezt a lehetőséget, ezzel is hozzájárulva egyfajta költségcsökkentéshez. Az elhatározás a szegedi üzletre lett kitalálva, de a szigorítások miatt nem tudtuk az előjegyzéseinket teljesíteni, - most már kinyitottunk és készen állunk a vásárlóink fogadására - ezért meghirdettük aranydiszkont.hu és a közeljövőben az aranydiszkont.eu webáruházainkon.
Feltétlenül használjátok - lehetőleg vásárlás előtt - az ujjbőségmérő eszközünket, melyet kérésetekre ingyenesen postázunk a címetekre. Ha már kiválasztottátok a fazont, és tudjátok a körülbelüli méreteket, hívjatok bennünket a pontosítás miatt, és ha azzal tudunk segíteni,  félretesszük az ékszereket a döntésig, és addig nem kínáljuk másnak.
Ha sikerült olyan karikagyűrű párt választanotok, ami megfelel, csak még jó lenne a női gyűrűbe egy pici követ rakni - egyeztetnünk kell, de meg tudjuk oldani.

Szintén van lehetőség a használt illetve törtarany beszámítására,- a legjobb napi áron - a szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll. Időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és  +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében.
Webáruházunk időpontfoglaló rendszere segítségével biztosítjuk számotokra szegedi üzletünkben, de meg tudjuk oldani ezt távbeszámításban is. Nagyobb tételnél egyedi árat fogunk ajánlani. Sikeres böngészést, jó vásárlást!