Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

SZTORIK ÜZLETEINKBŐL - avagy bizonyíték, hogy nekünk vannak a legaranyosabb vevőink :)

Egy fiatal hölgy arany nyakláncot szeretett volna vásárolni. Ki is választott egy vékonyabb típust, és megkérte egyikünket, hogy tegye fel a nyakába, mert megnézné, hogyan mutat a nyakában lévő vastagabb lánc mellett.

Ezután megkért bennünket, hogy vegyük le a láncot, viszont segítője véletlenül a hölgy saját láncát vette le.

A hölgy nevetve kérte, hogy a saját láncát szeretné visszakapni.

 

Egyik nap egy fiatal úriember jött az üzletbe, aki kinézett egy eljegyzési gyűrűt, de nem tudta a pontos méretet, ezért éjszaka ellopott egy gyűrűt a párjától, aztán később visszajött az üzletbe, vásárolt is gyűrűt. A sokak álltal alkalmazott technika megint segített :)

Egy úr jött be az üzletünkbe, mert a felesége elhagyta a karláncát és szeretne egyet ajándékba vásárolni neki. Kinézett egyet, majd mondta, hogy itt laknak a közelben egy fél óra múlva itt vannak és elcsalja a feleségét. Körülbelül fél óra múlva meg is jelentek, a hölgy el volt ájulva, hogy a férje milyen gyönyörű karláncot nézett ki neki :)

Egy hölgy azzal a szándékkal jött be az üzletbe, hogy valami nyárra emlékeztető arany ékszert szeretne vásárolni. Amikor meglátta az egyik virágos nyakláncot, rögtön tudta, hogy neki Ő kell

Egy hölgy behozott két ezüst láncot, hogy megtudnánk e tisztítani neki. Mondtuk, hogy persze, körülbelül 2-3 perc lesz.
Megtisztítottuk, majd átadtuk az ékszert, a hölgy megkérdezte, hogy mennyivel tartozik, mondtuk, hogy semmivel.
Meglepődve mondta, hogy ne vicceljünk  már vele, mert a múltkor bevitte az ékszereket megtisztíttatni egy ötvöshöz és nem az lett a végeredmény amit várt volna.
Ez az ékszer pedig, amit mi visszaadtunk neki pedig gyönyörű lett.. :)


Egy hölgy az édesanyjának vásárolt nyakéket a születésnapjára. Mondta, hogy az édesanyja, aki 70 éves lesz, jobban ért az internethez mint ő, és mivel ő nézte ki a láncot is a webáruházon, nem lesz meglepetés az ékszer. Mi meg mondtuk, hogy akkor a szép dobozt kell csak neki odaadni az ékszert csak azután, miután kibontotta és látja, hogy nincs benne semmi, így biztosan meglepődik majd.

 

Egy pár karikagyűrűt vásárolt nálunk és kaptak tőlünk egy ajándék pezsgőt.

Megköszönték, de mondták, hogy nem isznak alkoholt. Javasoltuk, hogy tegyék a szekrény tetejére, és legalább mindig eszükbe jut, honnan vették a gyűrűket.

Egy hölgy a lányának vásárolt ékszert, aki nagyon szereti a rózsaszínt. Kiválasztott egy fülbevalót, majd egy rózsaszín masnis dobozt ajánlottunk neki. Végül megmutatta, hogy vett egy erősen rikító rózsaszín karkötőt is neki, és kérte, hogy mondjunk véleményt, hogy szerintünk ez tetszeni fog-e a lánynak.

Mondtuk neki, hogyha imádja a rózsaszínt, akkor minden nap ezt fogja hordani, az biztos. :)




Arany karika fülbevalót vásárolt egy úr. Úgy csomagoltuk el a dobozba, hogy a kapocs látszódjon. Megjegyeztem ezt az úrnak is, hogy azért tettem így bele, hogy amikor átadja a hölgynek, ne hogy azt higgye, karikagyűrű van a dobozban. Az úr pedig mondta, hogy szuper az ötlet. :)

Egy hölgy ezüst tisztító kendőt vásárolt nálunk, amit mi gyakran varázskendőnek hívunk fantasztikus hatékonysága miatt. Elmondtunk neki minden tudnivalót, majd rákérdezett, hogy akkor nem lehet kimosni?

Mondtuk neki, hogy nem, mert elveszíti a varázsát a kendő.

Nagyon mosolygott a hölgy rajta. :)

Egy fiatal srác a webáruházunkon kinézett egy ezüst medált, és azt jött személyesen megnézni és megvásárolni.

Miközben előkerestük az ékszert, meglátott egy másikat és rögtön meggondolta magát.

Mondtuk, hogy megmutatjuk azért azt is, amit eredetileg kinézett, de mondta, hogy nem, neki az kell, amit most meglátott.

Csomagoltuk is az ékszert. :)

Egy hölgy internetes rendelést jött átvenni az üzletbe.

Mondta, hogy van egy ezüst nyaklánca, ami karabiner cserére szorulna, de mivel vastag a lánc így eddig sehol nem kapott rá karabinert.

Mi találtunk neki és ennek nagyon örült!

Megjegyezte, hogy érdemes volt nálunk neten rendelni, mert így kettőt az egyben sikerült elintéznie.

Egy hölgy a barátnőjével vásárolt egy vastagabb arany nyakláncot.
A másik hölgynek annyira megtetszett a lánc, hogy másnap visszajöttek és vásároltak egy ugyanolyan láncot.


Egy férfi jött be a kislányával, akinek vásárolt egy arany nyakláncot, medállal.
Az apuka hagyta, hogy a kislány válassza ki magának az ékszert.
A kislány nagyon zavarban volt, de amikor az apuka odaadta neki a kis rózsaszín dobozban az ékszert, meghúzta az apukája kabátját és adott neki egy puszit. :)

Egy hölgy hozott javíttatni egy gyűrűt, ami nagyon el volt deformálódva. Kérdeztük, hogy mi történt vele, majd elmesélte, hogy a gyűrűje a konyhaasztalra volt letéve és a papagájának nagyon megtetszett ezért felkapta és elrepült vele, majd addig játszadozott, amíg a csőrével összenyomta a gyűrűt.

Egy nagymama és egy édesanya jött be az üzletbe, hogy 10 grammos arany láncot vásároljanak. Kiemelték, hogy nagyon fontos, hogy 10 grammos legyen, mert a harmadik fiú unokának lesz az ajándék és a másik két testvére is ilyen súlyú láncot kapott ilyen idős korában.

Egy hölgy egy gyűrűt hozott nekünk javításra. Mondta, hogy a lányáé az ékszer, aki állatorvos és azért sérült meg, mert egy kutya meg akarta harapni az ujját de szerencsére a gyűrűre harapott rá. :)

Egy házaspár az unokájuknak vásárolt keresztelőre egy arany nyakláncot medállal. Elmondtuk nekik a nyereményjátékunkat, melynek keretén belül visszanyerhetik a vásárlásuk összegét. A bácsinak felcsillant a szeme és viccesen megjegyezte, hogy ha nyernek, magának fog vásárolni nem a rosszcsont unokájának. :)

Egy férfi a kisfiával jött be gyűrűt vásárolni a feleségének. Mondták, hogy neten kinézték a csillagvirág modellünket. Megmutattuk nekik, majd a méretet is gyorsan sikerült levenni, mert az úr a kisujjára húzta fel a feleségének a gyűrűjét. Azért megkérdezte a kisfiát, hogy neki tetszik-e a gyűrű. Megmutatta neki a gyűrűt, majd a kisfiú mondta, hogy "MENŐ", úgyhogy meg is vásárolták. :)

Kolléganőnk egy hölggyel beszélt chaten, aki karikagyűrű után érdeklődött. Egyik nap be is jött az üzletbe megvásárolni az ékszert. Mondta, hogy nagyon sok helyen keresett már gyűrűt és írt több üzletnek is e-mailt, de nem kapott választ. Velünk is úgy volt, hogy próba szerencse, ír nekünk és meglepődött, hogy rögtön visszaírtunk és választ is kapott. :)

 

Egy házaspár nézelődött az üzletben. Kérdeztük tőlük, hogy milyen ékszerre gondoltak, mert nagyon szívesen mutatunk nekik. A férj ránk nézett és mondta, hogy nem „mi”, hanem csak a felesége nézelődik. Aztán megkérdezte az őrünket, hogy házas-e, ő mutatta az ujján a karikagyűrűt, mire a férfi mosolyogva megjegyezte, hogy akkor maga is peches. :)

Karikagyűrűt nézett nálunk egy pár. A hölgy a brill és a cirkónia köves gyűrűket is nézegette. A leendő férj nem értette, hogy mi a különbség a két kő között, mivel szerinte ugyanúgy néztek ki. A hölgy mutatta neki, hogy a brill kő szebben csillog, de a párja még mindig nem látta a különbséget. A hölgy mondta, hogy mivel a leendő férjének ennyire tetszik, így minimum 4 brill kővel kérné a gyűrűt. :)

Egy nagyon víg kedélyű pár jött be tegnap üzletünkbe, akik kinéztek egy delfines fülbevalót.

Mivel kicsit drágának találták, így viccesen megjegyezte a fiú, hogy elmegy, ő is kilöveti a fülét, majd közösen megvásárolják a fülbevalót, és akkor egyiket egyikük hordja majd, a párját pedig a másik. :)

Ma visszajöttek az üzletbe, és mondta a fiú, hogy megijedt, így nem merte kilövetni a fülét, de ettől függetlenül a delfines fülbevalóval távoztak az üzletből.

Egy hölgy keresztelőre vásárolt nyakláncot medállal. Mondta, hogy a férjével megbeszélt egy összeget, amit nem léphet át. Választott egy szép nyakláncot, de a medálnál nem tudott dönteni, mert ami neki tetszett, azzal átlépte volna a keretet. Végül mégis azt választotta, és megjegyezte, hogy vesz valami nagy édességet a férjének, hogy ne legyen harag. :)


Egy fiatal srác a barátnőjének vásárolt egy szép arany gyűrűt. Már a kasszánál fizetett, mikor meglátta az ezüst egyköves modelljeinket, és nagyon megtetszett neki. Végül két gyűrűt is vett a barátnőjének. :)

:)

Egy kislány a nagymamájával jött fülbevalót vásárolni. Nézegették a fülbevalókat, a kislány rámutatott többre is, majd meg is próbálta őket. A nagymama is mutatott neki néhányat, de azok nem tetszettek neki.
A nagymama megjegyezte nekünk, hogy a kis unokájának, már saját akarata van, nem lehet beleszólni a vásárlásba… :)



Karikagyűrűt vásárolt egy pár. Felpróbálták a megfelelő méretű gyűrűket, majd a srác mondta, hogy ez most pont jó lesz, viszont ha nehezen jön le, akkor tudni fogják, hogy híztak és akkor fogyókúrára kell fogni magukat. :)

Egy fiatal pár jött be az üzletbe. A srác mondta, hogy ma van a negyedik évfordulójuk, ezért gyűrűt szeretne vásárolni. A barátnőjének ez meglepetés volt, nagyon döbbent és boldog volt. :)


Egy pár jött be az üzletbe karikagyűrűt nézni. Ki is választottak egy típust, amit fel is próbáltak. Az úr rögtön mondta, hogy biztos, ami biztos, neki adjunk nagyobb méretet, mert nagyon édesszájú. :)

Egy lány jött be az üzletbe, mondta, hogy az édesanyjától kapott egy fülest. Vártuk, hogy odaadja a fülbevalót, de folytatta, hogy kapott egy fülest az anyukájától, hogy nálunk lehet vásárolni köves ezüst gyűrűt. Mosolyogva mondtuk a lánynak, hogy mi félreértettük, és vártuk, hogy odaadja a fülbevalót, amit esetleg itt vásárolt.

Két srác jött be az üzletbe, az egyikük eljegyzési gyűrűt vásárolt, a barátja meg elkísérte. Nézegették a gyűrűket, majd a srác odaszólt a barátjának, hogy valamelyikről mondjon véleményt, nem azért hozta magával, hogy a csinos eladóhölgyeket figyelgesse. :)

Egy hölgy karláncot szeretett volna vásárolni az édesanyjának. Nézegette az ékszereket, majd rámutatott az egyikre, hogy azt szeretné megnézni, mi odaadtuk neki. A hölgy ránézett az őrünkre, és megkérdezte, hogy  felpróbálná-e a csuklójára a láncot, mert az édesanyjának is körülbelül ilyen van... :)

Egy úr arany gyűrűt vásárolt a feleségének.  Amikor a fizetésre került a sor, akkor egy nagy mozdulattal kirántotta a zsebéből a pénzt és a papírpénzzel együtt az apró is repült a pultra felénk! Mi is meglepődtünk és az úr is megijedt, hogy eltalált valakit az apróval. Senkit sem talált el, segítettünk neki felszedni a pénzt, aztán mosolyogtunk az egészen.

Egy hölgy az interneten keresztül rendelt egy karikagyűrűt, amit külön rendelésre kell készítettünk. Telefonon egyeztettünk vele és megkértük, ha teheti, jöjjön be az üzletbe személyesen, hogy az ujjméretét lemérhessük. Miután megérkezett a hölgy, adtunk neki felpróbálásra egy másik karikagyűrűt, ami végül annyira megtetszett neki, hogy elállt a rendelésétől és egyből megvásárolta, amelyiket felpróbálta. :)

Kolléganőnk jött vissza a postáról és kopogott az ajtón, hogy engedjük be. Egy fiatal srác, aki éppen vásárolt az üzletben észrevette, és mutogatni kezdett neki, hogy csöngessen be és akkor beengedik. A kolléganő miután bejutott mosolyogva mondta neki, hogy köszöni a tippet, de itt dolgozik. :)

Egy fiatal srác eljegyzési gyűrűt jött vásárolni. Elmesélte, hogy nagyon sokat olvasott az interneten különböző praktikákat, hogy hogyan lehet elcsenni a gyűrűt és lemérni az ujjméretet. Aztán még hozzátette, hogy képzeljük el, hogy egy nyolc hónapos gyerek mellett ezt hogyan tudná teljesíteni? - Hát lehetetlen :)

:)

Egy pár karikagyűrűt vásárolt nálunk. Amíg a parkolásukat érvényesítettük, elmesélték, hogy beálltak a parkolóba és olyan nehéz volt beparkolni, hogy az első ajtón nem tudtak kiszállni, ezért a hátsó ajtón másztak ki az autóból. :)

Egy fiatal külföldi srác ezüst fülbevalót vásárolt nálunk. Mondta, hogy nagyon kedvesek voltunk vele, ezért szeretne egy közös képet velünk. Mi beleegyeztünk, így lett egy közös képünk. :)

Karikagyűrűt vásárolt egy pár, majd miután kiválasztották a hölgynek el is kellett mennie, mert találkozója volt. Megírtuk a tanúsítványt és éppen elkezdtük mondani, hogy visszanyerheti… erre az úr közbevágott viccesen, hogy visszanyerheti a szabadságát? :)


Egy hölgy ezüst nyakláncot vásárolt nálunk. Amikor kiment az üzletből, kieshetett a kezéből, vagy a tasakból, amit adtunk a lánchoz, mert az őrünk az üzlet előtt találta meg a láncot. Félretettük a hölgynek, remélve, hogy visszajön, mert hiába mentünk utána, már nem találtuk sehol. Szerencsére egyik nap bejött az üzletbe megkérdezni, hogy véletlenül nem itt hagyta el a nyakláncot, mert a táskájában nem találja. A hölgy nagyon boldog volt mikor mondtuk neki, hogy itt van nálunk. :)


Egy fiatal hölgy és az édesanyja jöttek kicserélni a nyakláncot, amit a lány kapott és sajnos nem lett jó a méret. A lány nem tudott dönteni két típus között, ezért mindenkit megkérdezett az üzletben, még a vásárlókat is, hogy melyik lánc áll neki jobban. Mindenki nagyon kedves volt vele és szívesen adtak tanácsot, így végül sikerült választania. :)

Egy hölgy gravírozható ezüst karláncot vásárolt. Elmondta, hogy azért vásárol ilyet, mert bele szeretné gravíroztatni, hogy mire allergiás, ha összeesik az utcán, akkor nehogy olyan gyógyszert adjanak neki, amitől rosszul lesz. Mondtuk, hogy nem is hallottunk még ilyet, aztán említette, hogy egy mentős ismerőse javasolta neki.

Egy úr vásárolt egy arany fülbevalót ajándékba, majd másnap visszajött az üzletbe, hogy sajnos a feleségének nem tetszett, és sietett, hogy még ma gyorsan ki tudja cserélni. Választott egy másikat, majd mondta, hogy reméli ez már tetszeni fog neki. :)

Egy kislány a nagymamájától kapott egy fülbevalót, de nem tetszett neki.
Visszajöttek, hogy kicseréljék. A kislány választott magának egy masnis fülbevalót és annyira örült neki, hogy megölelgette a nagymamáját, és örömében ugrándozott. :)

Egy úr a feleségének jött fülbevalót vásárolni. Mutattunk neki több típust, majd az egyikre rámutatott, hogy azt szeretné. Kérdeztük, hogy biztos benne, ne mutassunk többet? Megjegyeztük, hogy ez nagyon gyors választás volt.
Az úr pedig mondta, hogy meglátni és megszeretni, ennyi az egész.


Egy fiatal pár karikagyűrűt vásárolt nálunk. Mondták, hogy most csak kis esküvő lesz, mivel a hölgy terhes, és később, mikor a születendő ikrek már nagyok lesznek, szerveznek egy nagyobb esküvőt, ahol majd a gyerekek lesznek a gyűrűhordozók. :)

Egy úr jött be az üzletbe, aki a nyakláncán szerette volna kicseréltetni a karabinert úgy, hogy a régit beszámítjuk az új árába. Kicseréltük, majd kifelé menet ránk kacsintott és mondta, hogy műszerész, és ha jobban belegondol, ezt ő is meg tudta volna csinálni. :)

Egy hölgy egy ezüst gyűrűt hozott be hozzánk, azzal a kéréssel, hogy tisztítsuk meg neki. A kolléga elvette a gyűrűt, mire a másik kolléga rögtön szólt, hogy adja csak oda neki, majd ő megtisztítja. A hölgy megjegyezte, hogy milyen jó nálunk az együttműködés, ritka az ilyen. :)

Egy idős úr a feleségének szeretett volna gyűrűt választani, de nem tudta a hölgy ujjméretet. Mondta, hogy ő minden gyűrűt meg szeretne nézni és majd választ egyet, aztán majd valahogy szerez méretet.
Nagyon sokáig nézelődött, majd morfondírozott, hogy hogyan is lehetne méretet szerezni. Mondtuk, hogy tudunk adni ujjbőségmérőt és így könnyen le tudja mérni a hölgy ujját.
Nagyon örült neki, mondta, hogy szuper lesz, majd mondja a feleségének, hogy ne vegyen fel szemüveget akkor nem látja mit csinál az ujján. :)

Egy pár vásárolt nálunk karikagyűrűt. A lánynak nagyon tetszett a gyűrű, elmondta, hogy számára nem a papír a fontos vagy a gyűrű kinézete, hanem hogy egyforma gyűrűt hordanak, mert ez az összetartozás jele. :)

 

Egy pár visszahozta az eljegyzési gyűrűt, mert a hölgynek kicsi lett.
Sikerült kiválasztani a megfelelő méretet, majd az úr mondta a párjának, hogy legyen olyan kedves, várja meg kint, amíg rendezi az anyagiakat.
Mondtuk neki, hogy mennyi a fennmaradó összeg, amit fizetni kellene, amikor kiderült, hogy nem hozta magával a bankkártyáját, és nem volt nála elég készpénz, úgyhogy kiment a párjához és széles mosollyal kért tőle pénzt, hogy ki tudja fizetni a neki szánt gyűrűt. :)

Egy pár jött gyűrűt vásárolni a hölgynek, egy körülbelül 3 hónapos kisbabával.
A baba nagyon nyugodt volt, amíg az anyuka el nem kezdte próbálgatni a gyűrűket, abban a pillanatban elkezdett sírni. Addig sírt, amíg válogatott az anyuka, majd amikor a fizetésre került a sor, csodával határos módon elhallgatott. Biztos érezte, hogy most már mennek haza. :)

Egy úr „F” ezüst betűmedált vásárolt nálunk. Fizetéskor megkérdezte kollégánkat, hogy jól látja, hogy ez fehér ezüst? Először nem értettük a kérdést, majd kiderült, hogy az úr arra gondolt, hogy nincs bevonva ródium réteggel. :)

Egy pár karikagyűrűt vásárolt nálunk. Miközben a kollégánk az ékszereket csomagolta elmondták, hogy már nagyon régóta együtt vannak, és nagyon örülnek neki, hogy végre egybe is kötik az életüket. Meg is kérték kollégánkat, hogy fotózza le őket, amint átveszik a gyűrűt. :)

Egy külföldi házaspár jött be az üzletbe, de sajnos se az angol, sem a német nyelvet nem értettek.  Így nem volt más lehetőségünk, mint mutattunk nekik ékszerek, hogy rájöjjünk, milyen típust keresnek. Hosszas keresgélés után derült ki, hogy nem ékszert szeretnének vásárolni, hanem láttak az aktuális euró árfolyamunkat és pénzt szerettek volna váltani. :)

Egy idősebb házaspár az ezüst üzletbe jött be, hogy arany fülbevalót vegyenek. Mondtuk nekik, hogy a mellettünk lévő üzletben tudunk mutatni, ott vannak az arany ékszerek. Ez nagyon tetszett az úrnak, meg is jegyezte, hogy ha van ezüst és arany szobánk, biztos van acél szobánk is. :)

Búcsúajándékot vásároltak kollégái egy hölgynek, de úgy, hogy elküldték az ajándékozottat, hogy válasszon magának egy ékszert. Ki is választott egy gyűrűt, viszont drágább volt, mint amennyi pénzt szántak a gyűrűre.
A kolléganője, aki elkísérte, megnyugtatta, hogy nem baj, ha drágább, majd behajtja a többieken. :)


Egy hölgy diplomaosztóra vásárolt ezüst karláncot. Választott hozzá dobozt is, majd megjegyezte, hogy nagyon édes a doboz, csodásak az ékszerek, kedvezőek az árak és nem mellesleg nagyon aranyosak a hölgyek is. :)

Egy pár szűkítésre hozta a lány eljegyzési gyűrűjét, aki fájó szívvel hagyta nálunk egy hétre a gyűrűjét. Párja vigasztalta, hogy egy hét múlva új gyűrűt kap vissza. A lány könnyes szemmel mondta, hogy rendben, itt hagyja. :)

Egy idősebb házaspár karikagyűrűt vásárolt. Miután kiválasztották az ékszert, a hölgy megjegyezte, hogy kellene még egy gyerek, mert a gyűrűben három kő van, nekik meg két gyerekük. A férje mondta, hogy ezt pár évvel hamarabb kellett volna kitalálnia. :)

Esküvőre nézett nálunk a násznép pár tagja ezüst karláncokat a párnak. Kiválasztották a két karláncot, majd megjegyezték, hogy nincs e rövidebb a nőiből, mert a menyasszonynak olyan vékony csuklója van, mint egy tizenévesnek. Aztán megkérték a kolleginát, hogy próbálja fel, mert ahogy látják neki is kis csuklója van. Megköszönte a bókot, majd mondta a srác, hogy nem minden nap kap ilyen szép bókot, úgyhogy erre emlékezzen, ha egy karláncra néz. :)

Egy házaspár jött be hozzánk, hogy a hölgynek fülbevalót nézzenek. A hölgy nem tudott két fülbevaló között választani, ezért kikérte a férje véleményét, hogy melyik legyen. Az úr ránézett egyik kollégánkra és megkérdezte, hogy szerinte melyik áll jobban neki. A kolléga rámutatott az egyikre, majd az úr mondta, hogy rendben, legyen az. A hölgy erre rávágta, hogy rendben, de majd este a vacsorát a szomszédban keresse! :)

25 házassági évfordulójukra vásárolt karikagyűrűt egy pár, de csak a hölgy részére, mert az úr nem hord gyűrűt. Kiválasztották a gyűrűt, a hölgy pedig megjegyezte, hogy milyen jó, most már legalább a méretét is tudják.
Az úr kérdezte, hogy miért jó, hogy tudjuk a méretet?
A hölgy és a kolléganő egyszerre mondták, hogy a harmincadik házassági évfordulóra, ha vásárol ajándékba gyűrűt, akkor nem kell találgatni a méretet.
Az úr pedig viccesen megjegyezte, hogy ajándék nem jár csak a 25. és 50. házassági évfordulóra. :)

Egy pár kinézett a webáruházunkban egy arany nyakláncot és azt jöttek megvásárolni. Megmutattuk nekik az ékszert, végül az összeset megnézték. A hölgy kérdezte a párját, hogy melyik legyen, mire az úr mondta, hogy amelyik neki tetszik. Odaadta neki a bankkártyáját, majd mondta, hogy nyugodtan válogasson, ő elmegy enni, az sms-ből majd úgyis látni fogja melyiket válaszotta. :)

Egyik reggel, egy idősebb házaspár karikagyűrűt vásárolt nálunk. A hölgy elmesélte, hogy a férje rászánta magát, és megint elveszi, de kikötései vannak. Például gyorsan kell gyűrűt választania és nem lehet citromos torta az összejövetelen. :)

 

Egyik nap egyszerre többen voltak bent nálunk az üzletben. Az egyik hölgy elővett egy aranydarabot. A mellettük lévő kisfiú kíváncsian nézegette, majd megkérdezte, hogy mi az. A hölgy mondta, hogy egy arany fog. A kisfiú rögtön rávágta, hogy ez jó lenne a nagymamájának. A nagymamája éppen a fülbevalókat  nézegette, mikor meghallotta megfordult és viccesen megfenyegette a kisfiút, ha tovább viccelődik nem mennek el fagyizni. :)

Egy fiatal pár karikagyűrűket nézegetett.
A fiú mondta, hogy egy nagyon jó tippet kapott a munkatársától, azt a gyűrűt kell megvenni, ami a lánynak tetszik!
A lány elkezdett nevetni és mondta neki, hogy igen, így hamarabb szabadulsz legalább! :)

Egy fiatal pár ezüst gyűrűt nézett nálunk.

A lány két méret között dilemmázott, majd a párja mondta neki, hogy válassza a kisebb méretet, majd gravíroztatnak a belsejébe, a minta belevésődik az ujjába és lesz egy ingyen tetoválás az ujján. :)

Egy hölgy szíves fülbevalót nézett a kisunokájának. Mondta, hogy a kislány elveszítette az egyik fülbevalóját és szeretne egy másikat, mert most felemás fülbevaló van a fülében. A hölggyel jót mosolyogtunk azon, hogy milyen trendi a kislány felemás ékszerrel és a végén még minden ovis ilyet akar majd az oviban. :)

Egy fiatal pár gyűrűszűkítésre jött. A lány gyűrűjéből maradt egy kis darab arany. A lány kérdezte, hogy ezzel most mi legyen, mire a párja megnyugtatta, hogy lehet, hogy lesz még kicsi rá a gyűrű, és akkor a kis darabkát visszateszik bele. :)

Egy fiatal pár jött be az üzletbe nyakláncot vásárolni a hölgynek, és a kislányuk is elkísérte őket. A kislány kezére egy gumikígyó volt tekerve, elmondása szerint a kígyó nem fiús játék és ő nagyon szereti őket. :) Mondtuk neki, hogy van egy úgynevezett kígyó típusú láncunk, aminek annyira megörült, hogy addig kérlelte az anyukáját, hogy ilyet vegyen, hogy a végén a hölgy ilyet választott magának. :)

Egy pár karikagyűrűt jött vásárolni hozzánk. Két típust is kinéztek és nem tudtak dönteni a kettő között. A hölgy viccesen megjegyezte, hogy vegyék meg mindkettőt és hetente cserélgessék, így majd olyan lesz, mintha két férje lenne. :)

 

Egy fiatal srác eljegyzési gyűrűt nézett a barátnőjének. Választott egy szép köves gyűrűt és egy fülbevalót is. Mondta, hogy először a fülbevalót adja át és csak utána kéri meg a lány kezét, így nagyobb lesz a meglepetés is. :)

Egy fiatal pár jött hozzánk karikagyűrűt vásárolni. A lány lelkesen mesélte, hogy az eljegyzésük 4 éve volt, és akkor kinézett egy karikagyűrűt nálunk, ami nagyon tetszett neki és borzasztóan örült, hogy azt a típust még mindig lehet nálunk kapni! Mondta, hogy gyorsan csomagoljuk el, nehogy közben megrendelje valaki. :)

Egy úr a feleségének szeretett volna ajándékba vásárolni ékszert. Kicsit tanácstalan volt, hogy milyen ékszertípust szeretne, csak abban volt biztos, hogy szíves motívum legyen. Ajánlottunk szetteket, medálokat és szíves gyűrűket is. Végül egy szép medál mellett döntött, lánccal. Fizetésnél viccesen megjegyezte, hogy ha nem tetszik a feleségének, visszajön és odaadja a kolleginának, mert ő ajánlotta. :)

Egy terhes hölgy vásárolt nálunk gyermek fülbevalót. Több típus is megtetszett neki, majd mikor éppen az egyiket a kezében fogta, rúgott egyet a baba a hasában. A hölgy mosolyogva mondta, hogy ha már a gyerkőcnek ez tetszik, akkor legyen ez. :)

Egy úriember vásárolt nálunk karikagyűrűt. Mesélte, hogy csak átutazóban van Magyarországon, és a felesége megkérte, hogy vásároljon neki egy szép magyar ékszert. Azt mondta neki, hogy nem lesz ideje vásárolni, így nagyobb lesz a meglepetés. :)

Egy hölgy az unokájának keresett virágos fülbevalót. Találtunk is egyet, ami nagyon tetszett neki, egy baglyos dobozt is választott mellé. Csomagolás közben elmesélte, hogy azért választotta ezt, mert a kisunokájának nagyon tetszik az édesanyja virágos fülbevalója, ezért most meglepi őt, hogy neki is legyen egy. :)

Egy hölgy keresztelőre vásárolt nálunk ajándékba fülbevalót. A fülbevaló kiválasztása gyorsan sikerült, viszont a doboz már nehézkesebb volt, mert nem tudott dönteni a csigás és a teknősös között, annyira tetszett neki mindkettő. Mondta, hogy ne is mutassunk neki több aranyos ékszerdobozt, mert zárásig itt lesz. :) Végül a teknősös dobozra esett a választás.


Egy házaspár karláncot nézegetett az üzletben. Már régóta bent voltak és a hölgy jó sok típust felpróbált. A férje egy idő után megjegyezte, hogy lassan választhatna, mert mindjárt bezár az üzlet. Mondtuk nekik, hogy addig van még négy óra. A hölgy a férjéhez fordult: "Nyugodj meg Szívem, addig a teljes készletet fel tudom próbálni." :)

 

Egy hölgy karikagyűrűt vásárolt nálunk a szülei 40. házassági évfordulója alkalmából. Elmesélte, hogy azért ő vásárol gyűrűt, mert az édesanyjának lesz meglepetés ajándék és az édesapjának elsőre nem ment túl jól a választás, ezért nem bízzák a véletlenre. :)

Egy fiatal srác jött eljegyzési gyűrűt venni. Elmesélte, hogy az unokatestvére helyett jött megvenni a gyűrűt, aki ma este tervezi megkérni a barátnője kezét, de feltörték a kocsiját és elvitték a gyűrűt. De a terv marad, ma lesz a lánykérés. :)

Egy úr jött be hozzánk horoszkópos medált vásárolni a lányának, majd mikor fizetett volna mondta, hogy nézzünk egyet a feleségének is. Ezután hozzátette, hogy „Jaj, milyen sokba kerülnek ezek a lányok nekem, de hát megérdemlik”. :)

Egy fiatal pár jött be hozzánk karikagyűrűt nézni.

Ki is választották a gyűrűket, majd fizetésnél a srác viccesen megkérdezte, hogy mit kell tennie azért, hogy féláron kapja meg az ékszereket. Majd legyintett, mondván, majd a következő házasságánál alkudozik. :)

Egy pár jött karikagyűrűt nézni. Az ujjméretük között pont 10 méret különbség volt. A lány mosolyogva megjegyezte, hogy milyen vastag ujja van a párjának. A srác ránézett, majd kihúzta magát és azt válaszolta, hogy egy igazi férfinak nagyok az ujjai. :)

Egy úr jött be hozzánk eljegyzési gyűrűt vásárolni. Kérdeztük, hogy milyen méretben szeretné, erre mondta, hogy mindjárt előveszi a hullámcsatot, amivel lemérte a barátnője egyik gyűrűjét, ugyanis mindketten fodrászok és csak ez volt kéznél. Sikerült is megtalálni a megfelelőt, reméljük jó lett a hölgynek. :) Mondtuk is neki, hogy így még senki nem választott méretet nálunk. :)

Egy fiatal srác jött be hozzánk karikagyűrűt nézni. Mielőtt megpróbálta volna a kiválasztott gyűrűt, mondta, hogy olajos a keze, mert a motorját szerelte, meg kéne törölnie valamiben. Mielőtt felajánlhattuk volna a zsebkendőt, beletörölte a nadrágjába, majd megjegyezte, hogy a barátnője ennek nem fog örülni, de majd kiengeszteli egy karikagyűrűvel. :)

Egy fiatal pár a kislányukkal jött karikagyűrűt nézni. A kislány megkérdezte, hogy miért vesznek karikagyűrűt. Az anyuka mondta, hogy azért, mert összeházasodnak. A kislány rögtön mondta is, hogy őt is vegye el az apukája. Az édesapja mosolyogva mondta neki, hogy egyszer majd az ő hercege is eljön. :)

Két szülő vásárolt nálunk, akik a gyerekeik osztályfőnökének vásároltak ékszert ballagás alkalmából. Másnap visszajöttek és mondták, hogy annyira szimpatikus volt a kiszolgálás és olyan szépek az ékszerek, hogy hoztak magukkal még két másik szülőt is, akik szintén a gyerekeik osztályfőnökének vásárolnának ékszert.  :)

Egy hölgy jött be az üzletbe, hogy vásároljon a férjének egy arany nyakláncot évfordulójuk alkalmából ajándékba. Ki is választotta az ékszert, majd miután kártyával fizetett, eszébe jutott, hogy közös bankkártyát használnak és az értesítő sms biztos le fogja leplezni. :)

Egyik délután esős idő volt. Egy úr bejött az üzletbe és mondta, hogy milyen szerencsés, hogy pont itt ragadt az eső miatt, mert így be tudott jönni nézelődni hozzánk, mivel a felesége mindig mondja neki, hogy olyan jó lenne, ha meglepné valamivel. Vásárolt egy fülbevalót, és még hozzátette, hogy a felesége biztos finom vacsorával várja otthon, főleg ha az ajándékot is odaadja neki. :)

Karikagyűrűt nézett nálunk egy pár. Ki is választották a gyűrűket, majd mikor már a megrendelőlapot írtuk, a lány még egyszer végig szerette volna nézni a kínálatot, hogy biztos jól választott e. A párja megjegyezte, hogy majd az oltárnál is ezt fogja mondani a papnak? A lány mosolyogva mondta, hogy maradjon ez a gyűrű, biztosan jó lesz. :)

Egyik délután nagyon rosszra fordult az idő, nagy vihar volt és jégeső. Egy pár karikagyűrűt jött nézni hozzánk. A fiú egyszer csak megkérdezte, hogy nincsen-e esetleg citromunk? Majd kivett a lány kapucnijából pár jégdarabot és mondta, hogy csinálhatnánk limonádét. :)



Egy fiatal srác jött be hozzánk, egy darab karikagyűrűt szeretett volna vásárolni, mert az övét elhagyta a Balatonban. Kerestünk egy ugyanolyan típust, majd megkérdezte, hogy van-e még készleten, mert lehet, hogy szüksége lesz még rá. :)

Egy idősebb úr jött be az üzletbe karikagyűrűt vásárolni a feleségének a 40. házassági évfordulójukra. Válogatás közben viccesen megjegyezte, hogy ha már ennyi ideig kitartott mellette az asszony, akkor megérdemel egy kis ajándékot. :)

Egy férfi jött be az üzletbe és ezüst karikagyűrű párt vásárolt.

 

Miközben kollégánk megtisztította és elcsomagolta az ékszereket, felhívta az úr figyelmét, hogy mire kell odafigyelni ékszerek viselése közben. Az úr félbeszakította és megköszönte, mondván: „Köszöni, de már tud mindent, nem először csinál udvari bohócot magából.”:)

Egy pár jött be, hogy karikagyűrűt vásároljanak. A lány mondta, hogy ő mindenféleképpen fehéraranyból szeretné, mert az illik az esküvői ruhájához és az ékszereihez.

 

A fiú elmosolyodott és megkérdezte, hogy akkor most kiegészítőt néznek vagy karikagyűrűt, amit egy életen át viselni fognak? Erre mindenki elnevette magát. :)

Egy hölgy jött be az üzletbe, bokaláncot szeretett volna vásárolni. Ki is nézett egy szép láncot, de mikor felpróbálta beleakadt a harisnyájába és kiszakította azt.

 

Mondta, hogy nagyon tetszik neki ez a bokalánc, de merre talál a közelben egy drogériát ahol tudna venni egy harisnyát.

 

Útbaigazítottuk és el is rohant, majd visszafele beintegetett, hogy sikerült vennie.:)


Egy idősebb úriember jött be az üzletbe, kezében egy cetlivel, amire arany ékszerek cikkszámai voltak felírva. Mondta, hogy a felesége felírt pár „fityegős” ékszert, hogy azok közül válasszon neki meglepetésként egyet... :)

Egy öltönyös úr jött be hozzánk az üzletbe egy szál vörös rózsával, majd mondta, hogy mindjárt jön a párja,ha nem gond akkor addig körbenézne. Mondtuk neki, hogy persze, nyugodtan. Nem sokkal később bejött a párja is és az úr megölelte majd átadta neki a szál rózsát, egy pár kedves szóval. :)

Egy úr ezüst nyakláncot nézett ki a feleségének, és egy betűmedált szeretett volna hozzá vásárolni. Mondta, hogy "Sz" betű legyen, mivel ha még jól emlékszik, akkor azzal a betűvel kezdődik a keresztneve a felségének, de már évek óta nem szólította a nevén. :)

Egy pár jött be az üzletbe, fehér arany, matt felületű karikagyűrűt kerestek. Meg is mutattuk nekik az egyik modellünket, ami nagyon tetszett nekik, de mivel egyelőre csak nézelődni jöttek, így nem vásárolták meg, csak megköszönték és elmentek. Körülbelül 5 perc elteltével visszajöttek és mondták, hogy annyira megtetszett nekik a gyűrű, hogy nem is keresgélnek tovább, most azonnal megveszik.

 

Miután a kolléga elcsomagolta a gyűrűket, átnyújtotta nekik a hozzá járó ajándékokat is, mire az úr elkezdett viccelődni, hogy "Na jó, igazából ezért jöttünk vissza, mert tudtuk, hogy itt kapunk tisztító kendőt ajándékba." :)

Egy srác bejött az üzletbe és azt mondta, hogy egy köldök bogyót szeretne vásárolni. Mi visszakérdeztünk, hogy köldökpiercinget szeretne? Mondta, hogy nem, mert a barátnője azt mondta, hogy köldökbogyót, és hozzá tette, hogy rózsaszín köves legyen. Elkezdett nevetni, majd mondta, hogy a barátnője most jól beégette őt! :)

Egy anyuka jött be a kislányával fülbevalót vásárolni, majd amikor kiválasztottak egyet, az anyuka megpróbálta beletenni a kislány fülébe, aki folyton elhúzta a fejét, és mondogatta, hogy "anya ne, ez fáj". Ezután a kolléga is megpróbálta beletenni a fülébe és a kislány szó nélkül mosolyogva tűrte ezt. :)

Egy úr jött be az üzletbe egy papírral, amin két ezüst fülbevaló száma volt felírva. Mondta, hogy a fia adja ajándékba a barátnőjének, csak ő volt a szerencsés, aki megvásárolhatja. :) Megmutattuk neki mindkettőt. Gyorsan fel is hívta a fiát, hogy megvan még mindkét ékszer, gyorsan válasszon, melyik legyen. A fia ki is választotta, majd az úr meghagyta, hogy nagyon szép dobozba csomagoljuk be, hogy a fia ne szégyenkezzen a leendő menye előtt. :)

Egy hölgy próbálgatta a fülbevalókat. Odaadtunk neki egy stekkereset, amin rajta volt a biléta (tikett). A hölgy nevetve mondta, hogy nem baj, meg lett jelölve. :)

 

Egy úr jött be hozzánk, hogy a feleségét meglepje egy ezüst gyűrűvel. Ki is nézett egyet az interneten, és eljött, hogy megnézze személyesen. Kérdezte, hogy ha most megveszi, akkor két napon belül meg is kapja az ékszert? Mondtuk neki, hogy ez csak interneten keresztül leadott rendelés esetén van így, a szállítási idő miatt. Nagyon megörült, és meg is vásárolta rögtön az ajándékot. :)

Egy házaspár karika fülbevalókat nézegetett. Az úr megjegyezte a feleségének, hogy az orrában is jól mutatna egy karika. Mire a hölgy nevetve válaszolta, hogy „miért, hogy az orromnál fogva tudjál vezetni?” :)

Egy hölgy félretetetett két egyforma fülbevalót, majd délután jött értük. Mondta, hogy nagyon aranyos kislányoknak lesz a fülbevaló, csak mindennek egyformának kell lennie, mert ha nem egyforma, akkor a két kislány megsértődik egymásra, és eldugdossák egymás elől az ajándékokat. :)

Karikagyűrűt vásárolt nálunk egy pár. A srác két méret között dilemmázott. Mondta, hogy nagy melegben a kisebbet nem fogja tudni levenni az újáról. Párja mondta neki, hogy elég nagy a mélyhűtő, ott majd lehűl annyira a keze, hogy le tudja szedni a gyűrűt. :)


Egy hölgy rendelt tőlünk karikagyűrűt, el is készült, szóltunk neki, hogy jöhet érte. Délután megérkezett a hölgy, nagyon tetszett neki, újságolta, hogy házassági évfordulójuk alkalmából ezzel lepi meg a férjét, és hogy reméli, hogy ő nem ugyanezzel, mert akkor már három pár karikagyűrűjük lenne és ennyi nincs egy házasságban.  :)

Egy pár vásárolt nálunk karikagyűrűt. Ki is választottak egy vésett típust. A srác megkérdezte, hogy mennyire kopik a vésés folyamatos viselés mellett? Kollégánk elmondta nekik, hogy igen, hosszabb idő elteltével a vésett minta halványodni fog. A srác viccesen megjegyezte, hogy nem baj, addigra már az érzések is kopnak.

Egy fiatal pár félretetetett egy pár karikagyűrűt. Mondták, hogy kedden tudnának értük jönni. Kedden zárás előtt pár perccel érkeztek meg, látszott rajtuk, hogy rohantak. Mondtuk nekik, hogy nyugodtan fújják ki magukat, és az sem lett volna baj, ha nem ma jönnek be érte. A pár izgult, hogyha nem érnek be kedden, ahogy megígérték, akkor nem kapják meg a gyűrűket. :)

Egy fiatal pár eljegyzési gyűrűt nézett nálunk. Miközben a brill gyűrűket nézegették, a lány kérdezte a fiútól, hogy nem túl vékony-e az a típus, amit kinéztek, mire a fiú mondta, hogy hát semmi sem tart örökké. A lány visszakérdezett, hogy „a mi szerelmünk igen, ugye?” A fiú mosolyogva válaszolt, hogy persze, az igen. :)

Egy idősebb házaspár jött be az üzletbe, ezüst nyakláncot vásárolni. Elmondták, hogy 55 cm-es láncot szeretnének, majd az úr fel is próbálta a láncot. Kérdeztük, hogy ajándékba lesz-e az ékszer? Az úr mondta, hogy saját magát szeretné megajándékozni. Ezután beletettük neki egy szép dobozba, hogy tökéletes legyen az ajándék. :)

Egy házaspár nézett karperecet a lányuknak ajándékba. Kiválasztottak egyet, majd lefotózták és elküldték a lányuknak, hogy tetszik-e neki az ékszer. Amíg a válaszra vártak, mondta a hölgy, hogy ne csak a lánya kapjon ajándékot, őt is lepje meg a férje egy szép ékszerrel. Vettek is egy szép ezüst fülbevalót a karperec mellé. :)

Egy fiatal pár keresztelőre vásárolt nyakláncot és medált egy rokon kislánynak. Ki is választottak egy szép nyakláncot szív medállal, doboznak pedig a halacska alakú mellett döntöttek. Kollégánk megkérdezte, hogy a dobozt beletegye-e egy kistáskába, mire a férfi viccesen megjegyezte, hogy „Persze, dobjuk bele a halat egy szatyorba” :)

Egy úr jött be valamelyik nap az üzletbe jegygyűrűt nézni, hogy 20 év után megkérje párja kezét. Két gyűrű típust is kiválasztott, az egyik egy visszafogottabb köves gyűrű, a másik egy feltűnőbb típus, nagy kővel. Az úr nem tudott választani. Fél óra múlva és minden kolléga véleményének kikérése után a nagy köves gyűrűre esett a választás, bár még mindig nem volt biztos magában, de megnyugtattuk, ha esetleg mégis meggondolná magát, van lehetőség a gyűrű cseréjére. :)

 

Egy pár jött be hozzánk karikagyűrűt vásárolni. Végül két típus is megtetszett nekik és nem tudtak dönteni. A lány mondta, hogy legyen az, amelyiket a párja szeretne, de cserébe az egy éves évfordulójukra egy köves gyűrűt kér cserébe, majd rámutatott a brill gyűrűkre. Mondtuk nekik, hogy jó választás, azok brill köves gyűrűk. Erre a fiúnak kikerekedett a szeme, majd mondta, hogy legyen inkább a lány által választott karikagyűrű. :)

 

Egy úr jött be az üzletbe vásárolni. Kérdeztük, hogy miben segíthetünk, milyen ékszert szeretne vásárolni. Mondta, hogy 9 karátos arany fülbevalót szeretne, katikát.

Kicsit meglepődve néztünk, mire nevetve kijavította magát, hogy nem katikát, hanem karikát szeretne. :)

 

Egy fiatal pár jött be az üzletbe karikagyűrűt vásárolni. Ki is választották a típust, ami mindkettőjüknek tetszett. Kollégánk adott is nekik 1-1 gyűrűt a méretükben felpróbálásra. A srác viszont a gyűrűs ujja helyett a mutató ujjára húzta a gyűrűt. A párja rögtön mondta mosolyogva, hogy nem arra az ujjra kell, így nem látják, hogy házas és majd biztos megpróbálják elcsábítani. :)


Egy fiatal lány jött be az üzletbe karikagyűrűt nézni. Ki is választott néhányat, de a végső döntéssel meg szerette volna várni a párját. 20 perc elteltével még mindig nem ért oda a párja, addig a lány már az összes karikagyűrűt megnézte. Nemsokára a párja is megérkezett egy nagy csokor virággal és sűrű bocsánatkérések közepette. :)

 

Egy fiatal pár jött hozzánk karikagyűrűt vásárolni. Két típus tetszett nekik nagyon, az egyik a hölgynek a másik az úrnak, ezért nem tudtak választani, hogy melyik legyen. Végül az úr megadta magát, és mondta, hogy legyen az, amelyiket a párja nézett ki. A lány mosolyogva nézett rá, majd megjegyezte, hogy helyes döntés, ezért este kap majd vacsorát. :)



Egy hölgy jött be hozzánk az unokája konfirmálására nyakláncot vásárolni. Elkísérte a lánya is, hogy segítsen a választásban. A hölgy nézegette a nyakláncokat, a lánya pedig hangosan mondta neki az ékszerek árát. Kis idő múlva, a hölgy rászólt a lányára, hogy nem az ár a fontos, hanem hogy vastag legyen, sárga és csillogjon. :)

 

Egy fiatal pár eljegyzési gyűrűt jött hozzánk vásárolni. Meg is találták a megfelelő gyűrűt. Kollégánk kérdezte is, hogy melyik dobozba csomagolhatja az ékszert, mire a lány mondja, hogy semelyikbe, ő ezt most egyből fel is húzza az ujjára. Párja közbeszólt, hogy csomagoljuk csak be, most nem kapja meg, majd ő otthon este ünnepélyesen átadja neki, ahogy azt illik. :)

 

Egy hölgy jött be hozzánk, ezüst nyakláncot vásárolt a lányának ajándékba. Másnap visszajött, hogy szeretne még egyet venni, mert az unokájának is annyira tetszett az ékszer, hogy el is kobozta az édesanyjától. :)

Egy hölgy jött vásárolni a lányának ballagása alkalmából ékszert. Ki is választott egy szép ezüst nyakláncot. Mondtuk neki, hogy éppen ezüst akciónk van, ami azt jelenti, hogy 1 ezüst ékszernél 10% kedvezmény, 2 ékszernél 20%, és három ékszernél pedig 30% kedvezmény jár az ékszerek árából. Úgy megörült, hogy egy óra múlva vissza is jött és választott még egy fülbevalót is. :)

Egy pár volt nálunk, karikagyűrűt szerettek volna vásárolni. Kérdezték, hogy van-e 72-es gyűrű, mert az úrnak az a mérete. Mondtuk, hogy persze, adtunk is egyet felpróbálásra. Az úr meg is jegyezte, hogy végre nem az ujjmérőt kell felpróbálnia, mert eddig sehol nem volt a méretében. :)

 

Egy pár jött be az üzletbe kislányukkal, hogy a hölgynek fülbevalót nézzenek, mert a sajátját elveszítette. Sok fülbevalót felpróbált és mindig a kislánya véleményét kérte ki, hogy melyik tetszik neki a legjobban. A kislány mindegyikre azt mondta, hogy jó lesz, jó lesz, csak menjenek már fagyizni. Mondta az anyukája, hogy amint kiválasztotta a fülbevalót, mennek is. A kislány gyorsan ki is választott egyet, majd örömében elkezdett ugrálni, hogy végre mennek fagyizni. :)

Egy pár tért be hozzánk karikagyűrűt vásárolni. Kérdezték, hogy 74-es gyűrűnk van-e, mert az úrnak akkora gyűrűre lenne szüksége. Mondtuk nekik, hogy természetesen, meg is mutattuk a kínálatot. Az úr erre elővette a próbagyűrűjét, amit a kulcstartóján tartott, hogy biztos legyen a méretében, nem változott-e meg esetleg az évek alatt… :)

Egy fiatal srác szeretett volna barátnőjének ezüst ékszert vásárolni ajándékba. Ki is választott egy szép medált és hozzá egy láncot, majd mikor a dobozokat mutattuk neki, választott egyet, majd megkérdezte, hogy az egyik dobozt nem kaphatná-e meg ajándékba. Mondtuk neki, hogy megkaphatja, erre mosolyogva elmesélt egy viccet: „Nyuszika megy az erdőben, találkozik a halállal. Kérdezi a haláltól, hogy rajta van-e a listáján? A halál mondta, hogy igen. A nyuszika megkérdezte, hogy lehúzná-e őt a listájáról? A hálál válasza az volt, hogy igen…” Azért mesélte el a viccet, mert ha nem kérdez rá a dobozra, mint a nyuszika a listára, akkor most nem kapott volna ajándék dobozt. :)

Egy hölgy jött be hozzánk, hogy gyűrűt vásároljon magának, elkísérte kisunokája is. Miután kiválasztotta az ékszert, kollégánk kérdezte, hogy melyik dobozba szeretné becsomagoltatni. A hölgy odaemelte unokáját, hogy válasszon ő neki dobozt. A kislány ki is választotta a csigás dobozunkat. A hölgy hiába kérte, válasszon másikat, mert ez gyermekékszer doboz, de nem, a kislánynak a csigás tetszett. Mit volt mit tenni, a csigás doboz lett a lakhelye az új gyűrűnek. :)

Fiatal pár jött be hozzánk karikagyűrűt vásárolni. A lány ki is választotta kedvencét a választékból. Párja nézte egy darabig a gyűrűt, majd viccesen megjegyezte, hogy otthon is tud vágni egy gyűrűt a lefolyócsőből… Mindenki jót nevetett :)

Egy fiatal pár jött be az üzletbe, hogy karikagyűrűt vásároljanak. Hosszas nézelődés után a srác megjegyezte, hogy az eljegyzési gyűrűt gyorsabban kiválasztotta… Erre a lány ránézett és mondta, hogy igen, itt két embernek kell, hogy tetsszen a gyűrű... :)

 

Egy úr jött be a karikagyűrű üzletünkbe, hogy ezüst medált vásároljon. A kolléga mondta neki, hogy a mellettünk lévő üzletünkben tud medált mutatni. Átjöttek a másik üzletbe, mikor az úr belépett, nevetve megkérdezte, hogy „itt is maga van?” :)

Egy fiatal srác vásárolt eljegyzési gyűrűt, és csak úgy tudta megszerezni a párja gyűrűméretét, hogy az egyik gyűrűjét körberajzolta egy lapra, majd az üzletben a mintához méregettük a gyűrűket. :)

 




Egyik nap egy fiatal srác vásárolt ajándékba gyűrűt a barátnőjének, de nem volt biztos a méretben. Másnap visszajött és újságolta, hogy tökéletes lett a gyűrű és még képet is mutatott róla. :)

 


Egy hölgy vásárolt nálunk arany gyűrűt, és megkért minket, ha már itt jár, nem tisztítanánk-e meg neki az egyik, már fénytelen gyűrűjét. Egy kollégánk át is törölgette egy ékszertisztító kendővel, amitől az megint szép fényes lett. A hölgynek úgy megtetszett, hogy be is vásárolt tisztító kendőből gyorsan. :)


   

Két hölgy jött be az üzletbe, hogy ékszert vásároljanak ajándék gyanánt. Először a benti vitrineket nézték meg, és mindig ugyanaz az ékszer tetszett meg nekik. Amikor a tálcákat is eléjük tettük, akkor is mindig ugyanazokra az ékszerekre mutattak rá, hogy tetszik nekik. Az utolsó tálca fülbevalónál egyszerre mutattak rá az egyikre, hogy "Ez legyen!", és már csomagoltatták is az ékszert.
Mikor fizettek, mondták, hogy ők ikrek, mi pedig mondtuk nekik, hogy igen, gondoltuk. :)



Egy pár jött be az üzletbe azzal a szándékkal, hogy bika horoszkópos medált vásároljanak. A hölgy ki is választott egyet, de az úrnak nem tetszett, mondván a bika úgy néz ki, mint egy tehén. Inkább egy kereszt medálos láncot választottak. :)

Kedves bika szülöttek! Megnyugtatásotokra itt van néhány medál, amiket össze sem lehet téveszteni egy tehénnel ;) :)

 


   

Egy hölgy jött be az üzletbe, hogy átvegye az ékszerét, amit a webáruházon keresztül rendelt. Miközben kikerestük neki az ékszerét, ő szétnézett az üzletben és meglepetten jegyezte meg, hogy itt személyesen is lehet vásárolni? Gyorsan vett is magának még egy gyűrűt a megrendelt ékszer mellé. :)

 



Egy úr jött be az üzletbe, mondván egy madzag láncot szeretne vásárolni. Nem tudtuk hirtelen, hogy milyen típusú ékszerre gondolhatott. Kitettünk elé pár tálcát, aztán rámutatott egyre, hogy az kell neki. A kígyóláncra mutatott, és azt hívta találóan madzag láncnak.
Végül is igaza van, nem gondoljátok? :)



Karikagyűrűt vásárló pár jött be, majd mikor a fizetésre került a sor, a hölgy kártyával szeretett volna fizetni, viszont amikor be akarta ütni a PIN kódot az első próbálkozás után rájött, hogy nem jut eszébe. A párja mindenféle vicces instrukciókkal próbálta előcsalogatni belőle a kódot, majd javasolta neki, hogy ugráljon meg mozogjon egy picit, aztán hirtelen eszébe jutott szerencsére. :)


Egy fiatal pár karikagyűrűket nézegetett, majd úgy döntötték el, hogy milyen gyűrűt válasszanak, hogy minden gyűrűt a tükörben megnéztek magukon és egymáson is, aztán vicces véleményeket mondtak egymásnak. :) 

 




Egy idősebb házaspár jött be az üzletbe karikagyűrűt nézni. Mutattunk nekik többet, majd az úr mosolyogva megszólalt az egyikre mutatva, hogy azt biztos nem választja, mivel pontosan ilyen volt az első házasságánál is.
Kicsit meglepődve néztünk a párra, mire elnevették magukat. Elmesélték, hogy a házasságuk megújítására lenne nekik a gyűrű.

 

Vásárolt nálunk egy idősebb házaspár. Mikor már a megvásárolt ékszereket csomagoltuk nekik, az úr furcsán nézett minket, majd körbenézett párszor, végül megkérdezte, hogy „ezt a csapatot láttam a weboldalon?”
Mondtuk neki mosolyogva, hogy igen, mi vagyunk azok. :)

Egy idősebb úr jött be az üzletbe, hogy az ő drága felesége elhagyta a karláncát és szeretne helyette vásárolni neki egyet ajándékba. Kinézett egyet, majd mondta, hogy itt laknak a közelben egy fél óra múlva itt vannak és elcsalja magával a feleségét. Körülbelül fél óra múlva jöttek is, a hölgy el volt ájulva, hogy a férje milyen gyönyörű karláncot nézett ki neki. :)

Egy hölgy azzal a szándékkal jött be az üzletbe, hogy valami nyárra emlékeztető ezüst ékszert szeretne vásárolni. Amikor meglátta az egyik teknősös medált, rögtön mondta, hogy neki Ő kell.
Nektek milyen ékszer jut eszetekbe a nyárról?

 

  

Egy hölgy karika fülbevalót vásárolt. Felvette a szemüvegét mielőtt kiválasztotta, majd miután elcsomagoltuk mondta, hogy ha végeztünk, akkor ő eltenné a "szemét" :)


  

Egy pár karikagyűrűket nézett az üzletben, majd a hölgy az egyik tálcán lévő mintadarabot szerette volna megnézni, oda is adtuk neki a gyűrűt, majd megjegyezte, hogy „milyen pici, mekkora méretű ez a gyűrű?” Mi mondtuk neki, hogy 48-as! Aztán nevetve kérdezte, hogy gyerekeknek is gyártotok karikagyűrűt!?
A kollegina elmosolyodott rajta, majd mondta, hogy neki pont ez a gyűrűmérete. :)

 



Egy hölgy kinézett magának a webáruházon egy tigris fejes fülbevalót és azt szerette volna megvásárolni személyesen az üzletben. Sorszám alapján megkerestük neki, majd mondtuk, hogy szerintünk ez inkább cicára hasonlít, de ő nagy szemekkel nézett ránk és mondta, hogy nem, ez egy tigris fej és kész...  :)
Tényleg hasonlít egy tigrisre. Szerintetek?

 



Egy úr vásárolt arany nyakláncot magának. Mondtuk neki, hogy jár egy 5%-os kedvezményre jogosító kártya, ami név nélküli, ezért bárki használhatja. Ennek hallatán nagyon megörült és elkezdte mesélni, hogy neki van két ismerőse, és mindketten karikagyűrűt szeretnének vásárolni, majd felváltva ideküldi őket ezzel a TWG kártyával, had gyűjtsék neki az összeget. :)



Egy hölgy jött be a kisfiával vásárolni, majd mikor csomagoltuk neki az ékszereket, viccesen megjegyezte, hogy számoljuk ki, pontosan mennyit kell fizetnie a kedvezmények levonása után, mert ha nem lenne nála elég pénz, akkor itt hagyja a kisfiút zálogba nekünk. :)



 

Egy hölgy fülbevalót vásárolt ajándékba, és mondtuk neki, hogy elég magas kedvezmény van rá, csak egy papírt kell kitölteni hozzá. A hölgy meglepődve nézett, majd megjegyezte, hogy „de jó fejek vagytok, most én tényleg megkapom ezt a kedvezményt?”…  :)

 

  

 

 

 

Bejött az üzletbe egy fiatal srác, hogy ezüst eljegyzési gyűrűt vegyen. A méretet nem tudta, viszont gravíroztatni is szeretett volna bele. Mondtuk neki, ha nem jó a méret, de vésetve van bele, úgy méretet sem lehet rajta állítani.
Nagy csönd lett, aztán mondta a srác, hogy nem gond, akkor keres magának egy másik lányt, akinek jó lesz majd az ujjára a gyűrű. :)

Bejött egy pár az arany üzletbe, azzal a kéréssel, hogy vegyük le a hölgynek az ujjméretét. Az úr mondta, hogyha már itt van, neki is vegyük le a méretet, mert a későbbiekben a karikagyűrűhöz úgyis szükséges lesz rá. Mivel az arany üzletben voltunk, így a kolléganő automatikusan elővett egy köves gyűrűt, az úr mosolyogva fel is próbálta és még meg is jegyezte, hogy nem is áll rosszul az ujján. :)

 

  

Fiatal pár jött be az üzletbe, akik a kirakatban kinéztek egy fülbevalót és azt szerették volna közelebbről is megnézni. Kollégánk beszedett pár tálcát a kirakatból, de egyiken sem találták a kinézett fülbevalót. A srác mondta, hogy kiszalad gyorsan, megnézi kint a tálcaszámot. Ki is ment, mi pedig csak egy nagy koppanást hallottunk bent az üzletben. Kiderült, hogy annyira nézte kint az ékszereket, hogy véletlenül "lefejelte" a kirakatot. :)



Fiatal pár jött be az üzletbe, karikagyűrűt vásárolni. Mivel nem volt konkrét elképzelésük arról, hogy milyet szeretnének, így megmutattuk nekik a 14 karátos "azonnal elvihető" modelljeinkből a bemutató tálcát. Hosszas keresgélés után ki is választottak egy típust, majd megkerestük és eléjük raktuk a tálcát, amelyiken ennek a gyűrűnek a méretsora van. Mielőtt megkérdezhettük volna, hogy tudják-e esetleg az ujjméretüket, a hölgy rábökött egy gyűrűre, hogy neki ez tetszik, az úr pedig egy másikra, hogy neki pedig az tetszik.
Mondtuk nekik, hogy ezen a tálcán az összes gyűrű egyforma. Nagyon jót nevettek magukon. :)

Egy hölgy jött be az üzletbe, hogy nyakláncot vásároljon egy medállal keresztelőre. A választás közben eszébe jutott, hogy van nála egy arany nyaklánc, ami nagyon össze van gubancolódva. Amíg a kolléga segített neki, addig az egyik kollegina elkezdte kibogozni a nyakláncot.
Mire sikerült kiválasztani az ékszereket, addigra a lánc is készen lett.
A hölgy megköszönte, és azt ígérte, ha legközelebb erre jár, akkor hoz a kolleginának egy szál virágot.
Nem telt bele pár percbe és visszajött, hogy most van az a "bizonyos legközelebb" és mindenki kapott egy csokit tőle. :)



Bejött az üzletbe egy hölgy, aki elmondta, hogy kinézett a kirakatban egy medált magának és szeretné megvásárolni.
A kolléganő hosszasan kereste a hölgy által kiválasztott medált, de sehol sem találta. Kis idő múlva kiderült, hogy fülbevalóról van szó.
Mivel a hölgynek nagyon tetszett fülbevalóként is, ezért egyáltalán nem bánta a dolgot, felpróbálta és meg is vásárolta. :)


Bejött az üzletbe egy testvérpár, akik az édesanyjuknak szerettek volna arany nyakláncot vásárolni. Ki is választottak egyet, a lány felpróbálta a fiú lefényképezte, majd elküldte a képet a másik két testvérüknek, mivel közösen szerették volna megvenni az ékszert. Miután elküldte vártuk, hogy jelezzen a telefon, hogy mindenkinek tetszik-e a nyaklánc.
Pár percen belül már jött is a válasz, mindenkinek tetszett, meg is vásárolták a kiszemelt nyakláncot. :)


Egy fiatal pár jött be hozzánk a 2-3 éves gyermekükkel. Karikagyűrűt szerettek volna vásárolni, melyhez hozták magukkal a kinyomtatott "Internetes árra jogosító" kártyánkat is. Ennek kitöltéséhez adtunk a hölgynek egy tollat, aki miután kitöltötte a papírt, letépte róla a felesleges részt. Miközben a kollégánk a kiválasztott karikagyűrű elcsomagolásával foglalkozott, a kislány nekiállt rajzolni az üresen maradt papírlapra. Eközben lezárult az eladás és a szülők indulni szerettek volna, de a kislány olyannyira jól érezte magát nálunk, hogy csak hosszas unszolás után hagyta abba a rajzolást és indult el velük. :)


Egy hölgy azzal a problémával fordult hozzánk, hogy a karikagyűrűje nagyon rászorult az ujjára. Elmondta, hogy próbálkozott már több módszerrel is, de nem tudja sehogy sem lehúzni. Az egyik kollégánk megnézte a hölgy ujját és azt mondta, hogy "Sajnos ezt le kell vágni." A hölgynek kiült a teljes rémület és kétségbeesés az arcára, miután kollégánk gyorsan megnyugtatta, hogy a gyűrűt kell csak levágni, nem az ujját. :)


Délután berohant egy úr az üzletbe, hogy neki azonnal szüksége van egy karikagyűrűre, mert az övét elhagyta, és nem mehet így haza, mert a felesége észreveszi, és ezt nagyon nem szeretné. :)
Sima hagyományos 3 mm széles 14 karátos gyűrű volt 69-es méretben, viszont csak 70-es volt készleten.
Az úr azt mondta a béke kedvéért jó lesz az neki! Megnyugtattuk, hogy ha később visszajön, tudunk egy méretet állítani rajta. :)



Bejött az üzletbe egy pár a kisfiukkal, hogy arany gyűrűt válasszanak a hölgynek. Kitettük a tálcára a kiszemelt gyűrűket, hogy kedvükre tudjanak válogatni. A kisfiúnak is megtetszettek az ékszerek, ezért a tálca fölé emelték, hogy jobban lássa azokat.
Annyira nézte a gyűrűket, hogy kiesett a szájából a cumi és ráesett az egyik ékszerre, ezért a pár azt választotta. :)

Délelőtt egy úr jött be az üzletbe és női arany fülbevalót szeretett volna vásárolni. Ki is választott egyet a lógós típusaink közül és szerette volna azt is megnézni hogyan mutat fülben, így megkérte az őt kiszolgáló kollégát, hogy próbálja oda a füléhez.
Mivel férfi kollégáról van szó, így finoman megjegyezte, hogy talán egy női kolléga fülében jobban mutatat majd. :)

Egy fiatal srác jegygyűrűt szeretett volna vásárolni és az édesanyját is elhozta, hogy segítsen a választásban. Végignézték a kínálatot, minden gyűrűt alaposan szemügyre vettek, hogy megtalálják a tökéleteset a lánynak. Majd a srác kiválasztott egyet, ami viszont az édesanyjának nem tetszett, ezért nem vették meg.
Fél óra múlva a srác kopogtat az ajtón, majd mikor bejött mondta, hogy az anyukáját a fodrásznál hagyta, mert ő szeretné megvásárolni azt a kiszemelt gyűrűt. :)
Nektek melyik eljegyzési gyűrű a kedvencetek?

 

  

Egy házaspár vásárolt karikagyűrűpárt az 50. házassági évfordulójukra, hogy megújítsák a fogadalmukat. Az úr megjegyezte, hogy mindez azért szükséges, hogy hangosabban tudja kimondani az igent, mert először túl halk volt. :)

Egy érdekesség. Pénteken és ma ugyanazt a típusú karikagyűrűt rendelte meg két pár is, ugyanazzal a paraméterekkel. A női 3 mm széles, a férfi 4 mm széles. Az egyik pár méretei 51 és 61 a másik pár pedig 53 és 63.

 

Délelőtt egy úr vásárolt ezüst karika fülbevalót, majd amikor a csomagolásra került a sor, a kollegina mutatott dobozokat, majd mondta, hogy van szép masnis, meg rózsás, melyikbe tegye bele? Az úr elmosolyodott és mondta, hogy köszöni a kedvességét, de saját részre lesz a fülbevaló. :)

Egy idősebb hölgy kiválasztott egy ezüst női karláncot, amit ajándéknak szánt, és megkérte férfi kollégánkat, hogy próbálja fel, hogyan mutat egy „női” csuklón a karlánc! :)

Egy fiatal pár jött be az üzletbe karikagyűrűt vásárolni, amikor fizettek, megajándékoztuk őket egy pezsgővel, és elmesélték, hogy azért jöttek hozzánk, mert a hölgy testvérének egy hónappal előttük lesz az esküvője, és ők is itt vették a karikagyűrűt, és nagyon meg voltak velünk elégedve.

Egy idősebb házaspár a gyerekeivel jött karikagyűrűt nézni, de mivel már egy pár bent volt az üzletben, így a gyerekek inkább kint maradtak és a kirakat kínálatát nézték. A házaspár próbálgatta a gyűrűket. Minden darabot megmutattak a gyerekeknek az ajtón keresztül, hogy ez jó, ez nem jó.

 

Egy hölgy jött be az üzletbe, és az arany órájához szeretett volna láncot vásárolni 66 cm hosszúságban. Mivel ilyen méretben lehetetlen találni, viccesen megjegyeztük, hogy maximum összekapcsolunk kettőt. A hölgynek viszont megtetszett az ötlet, így 3 karlánc összekapcsolásával, a kívánt hosszúságú lánccal (és rajta az órájával) távozott az üzletből.

Egy hölgy két kisgyerekkel jött be az üzletünkbe. Egy kisbaba a hölgy mellkasán a másik pedig egy hordozóban volt. Amikor kiválasztották az ékszert a hölgynek odaadtuk a terminált, hogy a pin kódot be tudja ütni, mielőtt elkezdte volna, a kisbaba kapálózni kezdett a kezével, addig, amíg végül a kártyát kihúzta a terminálból.

Egy fiatal pár jött be üzletünkbe kisbabával, akinek fülbevalót szerettek volna vásárolni. Kiválasztottak két fülbevalót, és mivel nem tudták eldönteni, hogy melyik legyen, megmutatták egyesével a kisbabának, és amelyiknél úgymond jobban mosolygott, azt választották. Ti melyiknél mosolyognátok a legjobban? :)

   

Bejött hozzánk egy hölgy, a körülbelül 2 éves kisfiával, kolleganőnk szolgálta ki, kollegája pedig nagyon nézte a kisfiút és odaszólt neki:

 

 

 

„ - Kis Maki.”

 

 

 

A hölgy erre megfordult, majd megkérdezte:

 

 

 

" - Ki mondta azt a fiának, hogy Kis Maki?"

 

 

 

Munkatársunk kicsit elszégyellte magát, és nem merte bevallani első körben, hogy ő volt. Majd a hölgy újból feltette a kérdést:

 

 

 

„ - Ki mondta, hogy Kis Maki?”

 

 

 

Itt már nem volt mit tenni, a "bűnös" jelentkezett.
Ez után a hölgynek széles mosoly ült ki az arcára és elmondta, hogy csak azért kérdezte, mert ő is így szokta hívni a kisfiút.

Egy fiatalember jött be az üzletbe, azzal a céllal, hogy a kedvesének eljegyzési gyűrűt vásárol. De nem tudta a pontos méretet, ezért éjszaka ellopott egy gyűrűt a párjától, majd másnap visszajött, vásárolt is gyűrűt, és viccelődött, hogy beszámíttatja a lány gyűrűjét és akkor olyan lesz, mintha a saját kezét kérné meg a lány. :)

 

Két hölgy elég sokáig nézelődött az arany ékszerek között, miután megtalálták a megfelelőt a pénztárnál, fizetéskor megkérdezték, hogy mennyi az idő, megmondtuk nekik, ezután megjegyezték:
"- Nem is voltunk itt olyan sokáig."
Majd az egyik kedves kollegina megjegyezte:
"- Gyorsan repül a vevő!" (gyorsan repül az idő helyett)...
Mindenki nevetett rajta. :)

Egy kedves pár jött be az üzletbe. Karikagyűrűk között nézelődtek, mikor megtalálták a számukra kedveset, akkor mondtuk nekik, hogy adunk eggyel kisebb és eggyel nagyobb méretet is a próba kedvéért, hogy biztos legyen a méret. A hölgy már vagy másfél perce próbálta a gyűrűt, nézegeti, majd így szólt:
"Én nem érzek semmi különbséget..."
Akkor derült ki, hogy ugyan olyan méretű volt a két gyűrű.
Kitört a nevetés, aztán természetesen megpróbálta a kisebb gyűrűt is. :)

Egy hölgy arany nyakláncot szeretett volna vásárolni. Ki is választott egy vékonyabb típust, és megkérte egyikünket, hogy tegye fel a nyakába, mert megnézné hogyan mutat a nyakában lévő vastagabb lánc mellett.

 

Ezután megkért bennünket, hogy vegyük le a láncot, viszont segítője véletlenül a hölgy saját láncát vette le.

 

A hölgy nevetve kérte, hogy a saját láncát szeretné visszakapni. :)

Egy fiatalember jött be üzletünkbe, és mondta, hogy eljegyzési gyűrűt szeretne vásárolni. Amikor kiválasztotta a gyűrűt, megkért, hogy nézzük meg, hogyan mutat ez kézen.
Miután felpróbáltam, ezt mondta:
"Ez olyan, mintha minden nap megkérnék a kezed, és ha egy jól szituált úriember kérdezi, akkor igent is mondhatsz neki."
Elég rendhagyó lánykérés lenne, az biztos... :)

 

Két pár volt bent a karikagyűrűs üzletben, az egyik pár már indulásra készen állt, viszont elég kicsi a hely, ezért a kedves őrünk nyitotta az ajtót és viccesen odaszólt nekik:

 

 

 

„Forgalomirányító, egyszerre csak egy embert enged ki.”

 

 

 

Nagyon jót mosolyogtunk ezen.

Az üzletben minden eladónál volt vásárló. Az egyik kedves vevő fizetni szeretett volna, viszont kolleganő nem fért oda a kasszához, ezért megkérte kollegáját, hogy üsse be a pénztárgépbe az összeget.

 

 

 

Kolleganő szólt a vásárlónak, hogy a kolléga már is üti, majd erre a vevő visszakérdezett:

 

 

 

"Kit, engem?"

 

 

 

Erre mindenki elkezdett hangosan nevetni.